Μπειτε στο TR1BE

Γίνετε Instructor της LES MILLS CYPRUS™ σήμερα!

THE INSTRUCTOR JOURNEY

 • ΒΗΜΑ 1 – ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

  Για να γίνετε Instrucτor της LES MILLS CYPRUS™ θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να σας ενημερώσουμε για τις εκπαιδεύσεις στα προγράμματα που σας ενδιαφέρουν.

  Οι Αρχικές Εκπαιδεύσεις της LES MILLS CYPRUS™, είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε οι συμμετέχοντες να βελτιώσουν την τεχνική τους και αποκτήσουν τα κατάλληλα εργαλεία για να διδάξουν το πρόγραμμα στις τάξεις τους.

 • ΒΗΜΑ 2 - ASSESMENT

  Για να γίνετε πιστοποιημένοι Instructors θα πρέπει να μας αποστείλετε ένα βίντεο που θα έχει τραβηχτεί κατά τη διάρκεια διδασκαλίας του προγράμματος. 

 • ΒΗΜΑ 3 - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

  Μόλις λάβουμε το βίντεό σας θα περάσει από διαδικασία αξιολόγησης και εφόσον πληρείτε τα σχετικά κριτήρια θα λάβετε τη σχετική πιστοποίηση. Σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο, θα σας δοθεί πλήρες feedback και κατόπιν θα μας στείλετε εκ νέου βίντεό σας προς αξιολόγηση.  

 • ΒΗΜΑ 4 - ειστε ετοιμοι για τη ΔΙΚΗ Σασ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

  Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως αφού έχετε φτάσει σε αυτό το βήμα, πλέον ανήκετε στο παγκόσμιο TR1BE της LES MILLS ™ που αριθμεί πάνω από 105,000 Instructors! Βεβαιωθείτε πως το γυμναστήριο που εργάζεστε έχει συνεργασία με τη LES MILLS CYPRUS™, προετοιμάστε την παρουσίασή σας και είμαστε σίγουροι πως το κοινό σας θα εντυπωσιαστεί!

  Καλή Επιτυχία :)


Close
Loading...

0 Location(s) found near you