Μεταμορφωστε το γυμναστηριο σασ με VIRTUAL

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ VIRTUAL NA ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ;

 

ΕΞΕΛΙΞΤΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

  • Το μέσο γυμναστήριο είναι άδειο για το 50-80 % της ημέρας. Η διεξαγωγή μαθημάτων virutal τις ώρες που παρατηρείται μειωμένη ροή δίνει στα μέλη σας περισσότερες επιλογές.
  • Η εκτέλεση virtual μαθημάτων παράλληλα με τις ζωντανές τάξεις σας επιτρέπει να επεκτείνετε το χρονοδιάγραμμά σας και να βελτιστοποιήσετε το χώρο του γυμναστηρίου σας.
  • Πάνω από το 70% των virtual users δηλώνουν ότι προσελκύονται από την ευελιξία να κάνουν προπόνηση όποτε τους ταιριάζει.
  • Η εκτέλεση μαθημάτων εκτός ωρών αιχμής προσφέρει την δυνατότητα για ομαδική άσκηση σε εντελώς νέες αγορές, όπως οι εργαζόμενοι με βάρδιες και οι γονείς.

ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΩΝ

  • Το 75% των χρηστών Virtual παρακολουθούν επίσης ζωντανά μαθήματα.
  • Η παρακολούθηση live ομαδικών μαθημάτων αυξάνεται κατά 12% όταν τα γυμναστήρια χρησιμοποιούν παράλληλα Virtual.
  • Τα virtual μαθήματα απευθύνονται και στη νεότερη αγορά.
ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ
  • Τα virtual μαθήματά μας είναι συναρπαστικές εκδόσεις ζωντανών μαθημάτων κινηματογραφικής ποιότητας.
  • Με κορυφαία μουσική και οδηγίες από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου, τα μαθήματά μας είναι επιστημονικά σχεδιασμένα για να έχουν αποτελέσματα.
  • Η τεχνολογία που χρησιμοποιούμε είναι αξιόπιστη και στιβαρή και έχει σχεδιαστεί ειδικά για γυμναστήρια.

Τι λενε οι συνεργατες μας για το VIRTUAL

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ LES MILLS VIRTUAL

Τα virtual μαθήματά μας ενημερώνονται κάθε τρεις μήνες με νέα χορογραφία και μουσική, όπως και τα live μαθήματα. Πολλά από αυτά είναι διαθέσιμα σε διαφορετικά μήκη.

‘Get lean, toned and fit’ με αυτή τη συνολική προπόνηση σώματος. Kατάλληλο για όλους. Διατίθεται σε μορφές 30, 45 και 55 λεπτών.

Γυμναστείτε στο απόλυτο με αυτήν την προπόνηση που εμπνέεται από τις πολεμικές τέχνες. Διατίθεται σε μορφές 30 και 60 λεπτών.

Συνδυάζοντας Yoga, Tai Chi και Pilates, αυτή η τάξη διάρκειας 30 ή 55 λεπτών βελτιώνει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας.        Κατάλληλο για όλους.

Μια προπόνηση 30 λεπτών που ενεργοποιεί τους μυς του πυρήνα, καθιστώντας το σώμα σας πιο δυνατό, ενώ παράλληλα σμιλεύει τη μέση.

RPM

Ένα μάθημα indoor cycling διάρκειας 30 ή 50 λεπτών που έχει ως κίνητρο τη μουσική. Κάψτε θερμίδες, γυμναστείτε και αισθανθείτε ευφορία.

Ένας κύκλος 30 λεπτών  HIIT προπόνησης που έχει σχεδιαστεί επιστημονικά για να κάψει θερμίδες, να χτίσει άπαχο μυ και να οδηγήσει τον αθλητισμό.

Μία σειρά προπονήσεων HIIT 30 λεπτών, επιστημονικά σχεδιασμένη για να προσφέρει αποτελέσματα μέσω έντονης αθλητικής προπόνησης.

Αφήστε το εγώ σας στην πόρτα και ετοιμαστείτε για πάρτι με αυτήν την εξωφρενικά εθιστική προπόνηση χορού.

LES MILLS BARRE

Μια προπόνηση 30 λεπτών που έχει σχεδιαστεί για να διαμορφώνει και να τονίζει τους ορθοστατικούς μυς, να χτίζει τη δύναμη του πυρήνα και να ελευθερώνει τον εσωτερικό χορευτή σας.

Ταξιδέψτε σε ψηφιακά δημιουργημένους κόσμους σε αυτήν την προπόνηση ποδηλασίας πολλαπλών αιχμών 45 λεπτών.

BORN TO MOVE

Είναι μια μοναδική προσφορά που μπορεί να κάνει το γυμναστήριο σας ακόμα πιο ελκυστικό για μέλη με παιδιά.


Close
Loading...

0 Location(s) found near you